Příběhy lidí, kterým
karta pomohla

Radostnou novinu, že budeme mít s přítelem vytoužené dítě, dokonce rovnou dvojčátka, bohužel, zastínila jiná zpráva. Lékaři nám potvrdili, že přítel bojuje s rakovinou.

Denis

Ani nevím, jak jsme ty následující měsíce mohli zvládnout. Při narození Denise a Daniela se objevily vážné zdravotní komplikace. Daniela se i přes veškerou lékařskou péči, bohužel, nepodařilo zachránit. U Denise došlo k masivnímu krvácení v hlavičce a musel podstoupit operaci pro nasazení přístroje pro odvádění mozkomíšního moku (VP Shuntu). Smrt Daniela a špatný zdravotní stav Denise vzali mému příteli poslední zbytky sil pro boj s rakovinou a své nemoci podlehl.

Zůstala jsem sama s malým Denisem, který je kvůli všem prožitým zdravotním komplikacím opožděný a ve třech letech teprve začíná mluvit jednoduchá slova mama, baba... Denis sám nesedí, neleze, vlastně jen leží. Hodně spoléháme na intenzívní rehabilitace, které jeho celkový stav mohou významně zlepšit a které jsme mohli absolvovat na klinice v Klimkovicích právě díky podpoře klientů ČSOB Private Banking.