Aktuality

10. února 2021

ČSOB Private Banking opět potvrzuje svou pozici na trhu privátního bankovnictví v ČR

ČSOB Private Banking v letošním roce obhájil již posedmé titul Nejlepší privátní bankovnictví v České republice, který uděluje magazín Euromoney, a potvrdil tak svoji vedoucí pozici na českém trhu pro nejmovitější klientelu.

„Každé získané ocenění je pro nás velkou poctou a velice si ho vážíme. Zároveň je pro nás i potvrzením, že svou práci děláme dobře. Vzhledem k tomu, že výsledné pořadí je založeno na názorech samotných účastníků, vnímáme to jako ocenění kvality nás všech ze strany konkurence. Velké poděkování patří i našim klientům. Děkujeme jim za jejich důvěru a jsme rádi, že můžeme plnit jejich přání a nabízet jim kvalitní produkty a služby,“ říká Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking.

Soutěž časopisu Euromoney, který byl založen v roce 1969 a stal se jedním z nejvlivnějších publikací o kapitálových trzích na světě, nevyhodnocuje žádná speciální porota, pořadí nejlepších privátních bank určují sami účastníci průzkumu s tím, že není možnost nominovat mezi nejlepší privátní bankovnictví společnost, kterou účastník reprezentuje. Celkový výsledek je pak dán součtem bodů v jednotlivých podkategoriích.

Logo Euromoney 2021