Aktuality

6. listopadu 2020

ČSOB Private Banking opět obhájil titul pro nejlepší privátní bankovnictví v České republice

Již pošesté se podařilo ČSOB Private Banking získat prvenství pro nejlepší privátní bankovnictví v ČR v prestižní soutěži Global Private Banking Awards 2020 pořádané magazíny Financial Times – The Banker a Professional Wealth Management.

„Mám velkou radost, že jsme opět ukázali naše kvality a obhájili po šesté prvenství v této prestižní soutěži. Získaného ocenění si nesmírně vážíme a pořád je pro nás velkou poctou. Zůstáváme však pevně nohama na zemi a srdečně děkujeme všem našim klientům za nepřetržitou důvěru při správě jejich majetku. Mají na tomto úspěchu obrovskou zásluhu. Bez nich bychom totiž nikdy nemohli být tím nejlepším privátním bankovnictvím na trhu v České republice.“ řekl k ocenění Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking. Poděkování patří také celému týmu privátního bankovnictví, který má na tomto ocenění svůj veliký podíl. Děkujeme.

Vzhledem k situaci ve světe se letos nekonal slavnostní ceremoniál, ale proběhlo pouze online vyhlášení vítězů, na které se můžete podívat níže.

Komise, která rozhoduje o vítězi, se skládá z patnácti významných osobností světového bankovnictví. Vítěz je vybírán na základě kvalitativních i kvantitativních dat.

Nahrávám přehrávač...