Aktuality

23. dubna 2020

Nejlepší privátní banka v České republice pro rok 2020

ČSOB Private Banking opět potvrdil, že patří k nejkvalitnějším privátním bankám na českém trhu. Za své služby a přístup ke klientům získal od společnosti Finance Derivate již podruhé v řadě ocenění Nejlepší privátní banka v České republice.

„Každé ocenění, které můj tým získá, mě velice těší. Je to ukázka toho, že v tak silné konkurenci děláme naši práci stále správně,“ říká Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking, a dodává: „Získaná ocenění pro nás ale nejsou prioritou. Zakládáme si především na výsledcích, kterých jsme schopni dlouhodobě dosáhnout.“ ČSOB Private Banking své vztahy s klienty buduje na osobním přístupu, partnerství, expertních znalostech a dlouholetých zkušenostech. „Děkuji klientům za důvěru, kterou do nás vkládají, i za jejich podporu,“ vzkazuje Martin Kosobud.

Ocenění Nejlepší privátní banka v České republice pro rok 2020

Titul uděluje společnost Finance Derivative. Jejím cílem je ocenit nejlepší firmy a klíčové hráče na trhu napříč různými oblastmi podnikání a finančního světa. Na výsledcích se podílí rozsáhlý výzkumný tým odborníků, který hodnotí organizace na základě veřejně dostupných informací.